2014-02-27 09:39 #0 av: dorismatte

Nu är det min tur som ny medarbetare att presentera mig själv. Jag är en 25-årig tjej som för tillfället studerar till civilingenjör i Luleå. Jag och min sambo bor tillsammans i en trea med ett år gamla dvärgpinscher, Doris.

Utanför studierna fokuserar jag rätt mycket på karateträning och en del på fotografering samt akvaristik. Vi har ett 220 liters akvarium med främst albino ancistrus och kardinaltetror.

När jag var 9 år gammal skaffade min familj vår första hund, en liten vit dvärgpudel vid namn Isa. Jag gick lydnadskurser för barn med henne och där började mitt intresse för att jobba med hund. Vi tränade massor tillsammans och hon blev en gammal härlig 16-åring innan det var dags för henne att somna in. Allt jag lärde mig av Isa har jag tagit med mig nu när jag har Doris.

Jag älskar att resa och se nya kulturer, så jag försöker göra det så fort jag har möjlighet. Det finns många drömmar att uppleva där ute och jag vill inte missa en enda en!

Jag och Doris

Efter att jag skaffade Doris har mitt intresse för hundens välmående hamnat i centrum. Jag är mycket nyfiken och vetgirig så ofta kan man hitta mig med böcker och dator letandes efter mer information...